MAATWERK

Mw Wiati - Schellinkhout Woonunit geleverd voorzien van woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamers.

Lees meer
Familie Nijboer - Drachstercompagnie Woonunit geleverd met woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, berging, badkamer en toilet.

Lees meer
Scheidingswand in Romneyloods Voor de klant Billfinger heeft Dit is Plek bij Uniper een scheidingswand in een romeyloods geplaatst.

Lees meer
Project Kouters Unit op maat gemaakt voor een massagesalon. De unit is volledig bekleed met Red Cedar buitenbeplating en in de achtertuin geplaatst.
Lees meer
Camping Stavenisse Voor Camping Stavenisse een sanitair gebouw van 6 x 3mtr volledig op maat gemaakt. Voorzien van 3 douches en 3 toiletten. De unit is bekleed met Canexel buitenplating.
Lees meer
Wsv De Put - Watersportvereniging Nieuwe maatwerk sanitaire unit van 8 x 3mtr volledig op maat gemaakt voor Watersportvereniging De Put. Unit gelost vanaf een ponton op locatie. De unit is voorzien van een gescheiden mannen / vrouwen zijde en technische ruimte. Elk voorzien van 2 toiletten en 2 douches.
Lees meer
Strandpaviljoen Zee van Tijd Julianadorp Compleet strandpaviljoen gerealiseerd voor Strandpaviljoen Zee van Tijd in Julianadorp. 9 units van 6 x 3mtr met een totaal oppervlak van 162m2. Paviljoen voorzien van restaurant gedeelte, keuken, bar en sanitaire voorziening.
Lees meer
Jachthaven Schipluiden Creatief Centrum Creatief centrum geplaatst. Volledig op maat gemaakte Dit is Plek units naar wensen van Jachthaven Schipluiden. Inclusief keuken

Lees meer
Jachthaven Schipluiden Haven kantoor van 6 x 3mtr met puntdak geleverd aan Jachthaven Schipluiden.
Lees meer
Jachthaven Schipluiden Jachthaven gebouw van 6 x 6mtr volledig op maat gemaakt voor Jachthaven Schipluiden.
Lees meer
Unit en container met Red Cedar 1 Unit van 6x3mtr en 1 40ft container volledig bekleed met Red Cedar hout.
Lees meer
Maatwerk unit volledig bekleed met Douglas hout Een maatwerk Dit is Plek unit geleverd aan Nieuwesteeg. Unit volledig bekleed met Douglas hout.
Lees meer
Burggolf Middelburg Clubhuis BurgGolf Middelburg

Lees meer
Kinderdagverblijf Op d'n Buiten Volledig Kinderdagverblijf geleverd aan Kinderdagverblijf Op d'n Buiten. Units bekleed met Douglas beplating.

Lees meer
Glazenhuis Oud Gastel Tbv Stichting Zwembad Blankershove

Lees meer
Concours Hippique Bergen op Zoom Jury unit voor Concours Hippique Bergen op Zoom

Lees meer
Venturi Sailing Yerseke Maatwerk unit voor receptie / kantoor, afmeting 6x3 mtr, voor Venturi Sailing Yerseke
Lees meer

DIT IS PLEK is de specialist als het gaat om op maat gemaakte tijdelijke of permanente oplossingen.

In onze eigen productiehal zijn wij in staat om op basis van uw wensen een passende aanbieding te maken.
Via een duidelijk stappenplan zullen we gezamenlijk werken aan uw droomunit.

1. Inventarisatie

We maken een afspraak met u en onder het genot van een kop koffie brengen we uw situatie in kaart. Wat zijn uw wensen? Welke locatie heeft u op het oog? En wat vindt u belangrijk qua inrichting? Op basis van deze en andere vragen bespreken we uw plannen en onze mogelijkheden.

2. Op maat gemaakte offerte
Uw wensen vertalen wij naar een passende aanbieding. Compleet met een gedetailleerd ontwerp. De offerte bevat een vaste prijs voor bouw en plaatsing, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. In de offerte staat duidelijk wat uw koopprijs, aansluit- en transportkosten zijn.

Wilt u liever huren? Vraag naar ons actuele aanbod. De Maatwerk specialist  heeft een ruime keus in gebruikte units, ook dan maken wij voor u een aanbieding om met kleine aanpassingen de juiste oplossing voor u te vinden

3. Plan van aanpak
Naar aanleiding van uw feedback op de offerte, maken we voor u een plan van aanpak. Planning, kwaliteit en kosten worden daarbij zorgvuldig bewaakt. De Maatwerk specialist  verzorgt voor u een duidelijke calculatie en een bouwkundige planning.

4. Start productie
Kunt u zich vinden in het plan van aanpak? Dan starten we met de daadwerkelijke bouw van uw tijdelijke / permanente oplossing. De productie duurt gemiddeld zes tot acht weken, afhankelijk van de afmetingen en uw persoonlijke wensen.
Bij gebruikte units zal de levertijd ongeveer 3 tot 4 weken na opdracht zijn.

5. Tevreden klant
De Maatwerk specialist   is uw betrouwbare partner bij de aanschaf van een tijdelijke / permanente oplossing en onderscheidt zich door u bij te staan vanaf het eerste moment  tot en met de oplevering.

Voor meer informatie neem contact met ons op!

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden.