Mobiel toilet

Dit is Plek heeft een ruim aanbod aan (luxe) sanitair oplossingen, welke inzetbaar zijn voor vele doeleinden. Te denken valt hierbij aan toiletten voor op bouwplaatsen, evenementen, festivals, bruiloften, schuurfeesten, tijdelijke verbouwingen etc. 

De mobiele toiletten en plaszuilen van Dit is Plek gebruiken uitsluitend milieuvriendelijke, biologische afbreekbare sanitair concentraten. Mits op onze vaste route worden onze milieuvriendelijke mobiele toiletten GRATIS afgeleverd en wederom opgehaald. Wij verhuren deze toiletten voor een zeer scherpe prijs. Wekelijks worden deze toiletten op route gereinigd. 

Op uw bouwplaats, evenementlocatie of festivalterrein moeten deze mobiele toiletcabines perfect opgesteld zijn. Bij elk type evenement of festival zijn andere voorzieningen benodigd, afhankelijk van het aantal bezoekers, de duur van het evenement en of er wel/geen alcohol wordt genuttigd. Alle mobiele toiletcabines die wij aanbieden zijn gebruiksvriendelijk en goed te reinigen. 

Voordelen van huren bij Dit is Plek:
  - Huren bespaart u geld en is voordeliger dan kopen.
  - Wij beschikken over een eigen mobiele toiletreinigingsdienst.
  - Flexibiliteit en ruime ervaring op het gebied van sanitair verhuur.
  - Wij realiseren transport naar uw locatie.

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van mobiele toiletcabines en gaan dan ook graag vrijblijvend het gesprek met u aan om te bepalen waarmee wij u van dienst te kunnen zijn. Mocht er zich tijdens uw gelegenheid een capaciteitsprobleem voordoen, dan lossen wij dit direct op. Kwaliteit en service is waar Dit is Plek voor staat. 

Voor een vrijblijvende offerte neemt u gerust contact met ons op.