OVER ONS

 

Wico Units B.V. bestaat meer dan 25 jaar en is sinds 2008 verder gegaan onder de handelsnaam

Dit is Plek tijdelijke ruimte!

Wij zijn een bedrijf dat actief is binnen de verhuurmarkt, in- en verkoop van units (nieuw en gebruikt) en gespecialiseerd in de productie van maatwerk. We leveren onze producten en diensten aan diverse gemeenten, midden- en kleinbedrijf, kleine en grote bedrijven als
ook aan particulieren. Onze firma levert, fabriceert en pleegt onderhoud aan containers, units, schakelunits, sanitaire units, schaftwagens en mobiele toiletcabines.

Heeft u tijdelijke ruimte nodig voor korte of langere termijn dan is Dit is Plek tijdelijke ruimte de verhuurspecialist met het juiste assortiment. U wilt een afwijkend model, compleet met inventaris, met onze eigen productieafdeling kunnen we alles maken, aanpassen en repareren.

Op industrieterrein de Borchwerf zitten we op een goede zichtlocatie langs de snelweg. Hier hebben we de beschikking over 100 vierkante meter kantoorruimte; een werkplaats van 800 vierkante meter, waar de units gefabriceerd worden en waar er onderhoud aan gepleegd kan worden, en een buitenterrein van 5500 vierkante meter voor opslag.

Voor elk huisvestingsprobleem biedt Dit is Plek een passende oplossing. Of u nu een tijdelijke ruimte wilt huren of een permanent ruimte wilt kopen: U behoeftes staan centraal.

Neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden door te nemen hoe we u van dienst kunnen zijn.