Mw Wiati - SchellinkhoutWoonunit geleverd voorzien van woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamers.

Geleverd in juli 2017
Familie Nijboer - DrachstercompagnieWoonunit geleverd met woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, berging, badkamer en toilet.

Geleverd september 2017
Scheidingswand in RomneyloodsVoor de klant Billfinger heeft Dit is Plek bij Uniper een scheidingswand in een romeyloods geplaatst.

Dit zijn geen normale werkzaamheden voor Dit is Plek maar zoals u weet staan wij bekend om ons maatwerk. Zo ook bij onze klant Billfinger.

Mocht u nieuwsgierig zijn naar de mogelijkheden van maatwerk in units of heeft u ook een speciale aanvraag? Neem dan contact met ons op!
Project KoutersUnit op maat gemaakt voor een massagesalon. De unit is volledig bekleed met Red Cedar buitenbeplating en in de achtertuin geplaatst.
Camping StavenisseVoor Camping Stavenisse een sanitair gebouw van 6 x 3mtr volledig op maat gemaakt. Voorzien van 3 douches en 3 toiletten. De unit is bekleed met Canexel buitenplating.
Wsv De Put - WatersportverenigingNieuwe maatwerk sanitaire unit van 8 x 3mtr volledig op maat gemaakt voor Watersportvereniging De Put. Unit gelost vanaf een ponton op locatie. De unit is voorzien van een gescheiden mannen / vrouwen zijde en technische ruimte. Elk voorzien van 2 toiletten en 2 douches.
Strandpaviljoen Zee van Tijd JulianadorpCompleet strandpaviljoen gerealiseerd voor Strandpaviljoen Zee van Tijd in Julianadorp. 9 units van 6 x 3mtr met een totaal oppervlak van 162m2. Paviljoen voorzien van restaurant gedeelte, keuken, bar en sanitaire voorziening.
Jachthaven Schipluiden Creatief CentrumCreatief centrum geplaatst. Volledig op maat gemaakte Dit is Plek units naar wensen van Jachthaven Schipluiden. Inclusief keuken
Jachthaven SchipluidenHaven kantoor van 6 x 3mtr met puntdak geleverd aan Jachthaven Schipluiden.
Jachthaven SchipluidenJachthaven gebouw van 6 x 6mtr volledig op maat gemaakt voor Jachthaven Schipluiden.
Unit en container met Red Cedar1 Unit van 6x3mtr en 1 40ft container volledig bekleed met Red Cedar hout.
Maatwerk unit volledig bekleed met Douglas houtEen maatwerk Dit is Plek unit geleverd aan Nieuwesteeg. Unit volledig bekleed met Douglas hout.
Burggolf MiddelburgClubhuis BurgGolf Middelburg
10 units geplaats in augustus 2008
Afmeting: 15 x 12 mtr.

Unit compleet geleverd volgens huidige indeling naar de wensen van Burggolf Middelburg. Binnenzijde voorzien van laminaat en diverse wanden in kleur.
Kinderdagverblijf Op d'n BuitenVolledig Kinderdagverblijf geleverd aan Kinderdagverblijf Op d'n Buiten. Units bekleed met Douglas beplating.

Glazenhuis Oud GastelTbv Stichting Zwembad Blankershove

Afgeleverd juni 2013
Concours Hippique Bergen op ZoomJury unit voor Concours Hippique Bergen op Zoom

Venturi Sailing YersekeMaatwerk unit voor receptie / kantoor, afmeting 6x3 mtr, voor Venturi Sailing Yerseke